Skip to main content

TRIUMPH MOTORCYCLES: NASLEDJE KOLABORACIJA

The DGR and Triumph
Brand Triumph Motorcycles 14th maj 2024

Triumph Motorcycles ima bogatu istoriju saradnje sa priznatim brendovima i institucijama, što je rezultiralo jedinstvenim i inovativnim proizvodima koji obogaćuju svet motocikala. Ove saradnje, iako raznolike, sve dele zajednički cilj pomeranja granica i pružanja izuzetnog zanatskog kvaliteta. 

Triumph Breitling

Breitling

Zapažena saradnja bila je sa švajcarskim proizvođačem satova Breitlingom 2022. godine, rezultirajući u stvaranju motocikla i dva sata; specijalnog numerisanog izdanja sata i drugog koji je deo njihove osnovne linije, Top Time. Triumph i Breitling su poznati po svojoj preciznoj zanatskoj veštini i inovativnim dizajnima, što čini ovo partnerstvo prirodnim spojem. 

 

 

Triumph a legacy of collaborations DGR

Distinguished Gentleman's Ride

Distinguished Gentleman's Ride okuplja hiljade ljubitelja klasičnih i vintage-stil motocikala iz celog sveta kako bi prikupili sredstva i podigli svest o zdravlju muškaraca.

Triumph je postao zvanični partnerski motocikl u 2014. godini, sa posvećenošću da podigne svest, poveća učešće i prikupi sredstva u podršci ovoj vrednoj inicijativi.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Barbour

Barbour

Legendarno partnerstvo formirano je sa britanskim brendom Barbourom 2015. godine kako bi se stvorile praktične, ali stilski motociklističke jakne za muškarce i žene. Ova saradnja takođe je rezultirala stvaranjem jedinstvenog motocikla, Barbour International Triumph 1 Street Tracker.

Triumph a legacy of collaborations Paul Smith

Paul Smith

Saradnja između Triumph-a i britanskog dizajnera Paula Smitha 2006. godine rezultirala je izdanjem Paul Smith Triumph Bonneville T100 motocikla. Originalno sastavljene od šest jedinstvenih konceptnih motocikala napravljenih za prikazivanje u Paul Smith prodavnicama, ova saradnja je dovela do serije limitiranih izdanja motocikala za prodaju, prikazujući spoj mode i dizajna motocikala.

Triumph a legacy of collaborations Alpinestar

Alpine Stars X GORE-TEX

Nastavljajući svoju posvećenost zaštiti vozača, Triumph proizvodi odeću za vozače u saradnji sa svetski poznatim proizvođačem trkačke opreme Alpine Stars i stručnjacima za odeću otpornu na vremenske uslove GORE-TEX. Ove saradnje osiguravaju da vozači Triumph motocikala imaju najveću moguću zaštitu prilikom vožnje u svim vremenskim uslovima.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Moto 2

MOTO2™

Inženjerski timovi Triumph-a i njihovi agregati takođe su imali značajan uticaj u Moto2™ šampionatu od 2019. godine, transformišući klasu kao ekskluzivni dobavljač motora. Kako bi pokazao podršku Moto2™, Triumph nudi liniju lifestyle odeće sa zvaničnim Moto2™ i Triumph Racing logotipovima.

 

 

Triumph  a legacy of collaborations Akrapovic

Akrapovič

Partnerstvo sa Akrapovičem, svetski poznatim proizvođačem premijum izduvnih sistema, rezultiralo je razvojem najsavremenijih izduvnih sistema za vozače Triumph motocikala. Saradnju smo ostvarili sa najboljima u poslu kako bismo stvorili pobedničke izduvne sisteme za naše Adventure i Motocross linije.

Triumph a legacy of collaborations Triumph Lubricants

FUCHS Silkolene Lubrikanti

Triumph je udružio snage sa FUCHS Silkolene kako bi kreirao novu liniju estarskih ulja i proizvoda za održavanje, poznatu kao Triumph Performance Lubricants, koja će biti lansirana u proleće '24. 

Triumph a legacy of collaborations DFace and Bonzai

D*Face x Dave Bonzai

Saradnje Triumph-a se protežu izvan motocikala i dodatne opreme, ulazeći u oblast umetnosti i zabave. Triumph je udružio snage sa priznatim umetnicima poput D*Face-a i Davea Bonzaia kako bi stvorio custom motocikle i jedinstvene murale, ističući spoj umetnosti i motocikala.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Gibson

Triumph i Gibson

Rezultat partnerstva između Triumph-a i Gibsona rezultirao je custom izdanjima najlegendarnijih modela svake marke; 1959 Gibson Les Paul Standard 'sveti gral' gitare i podjednako ikoničnog originalnog britanskog superbajka, 1959 Triumph Bonneville T120. Inspirisana zajedničkim istorijskim značajem 1959. godine za obe marke, ova saradnja je proslavila povezanost između muzike i motociklističke kulture. 

 

 

Wingback pen

20 godina Rocket-a

Rocket 3, ultimativni muscle roadster, proslavlja svoj 20. rođendan sa zaista jedinstvenim i posebnim kolekcionarskim predmetom - limitiranim izdanjem "20 godina Rocketa" Wingback olovke. Ručno izrađena i ugravirana u Engleskoj od premijum nerđajućeg čelika, svaka Wingback olovka svedoči o bezvremenskoj umetnosti i trajnosti.  

 

 

Bonneville T120 Ace-Cafe

Ace Café

Kako bi odao priznanje café racer kulturi i legendarnom Ace Café-u u Londonu, Triumph je predstavio limitirana izdanja modela kao što su Thruxton Ace i Bonneville T120 Ace. Ovi motocikli odaju počast prvoj generaciji café racer-a motocikala i istoriji Triumph-a.

 

 

Triumph a legacy of collaborations Elvis

Elvis Presley

Legendarni Elvis Presley imao je vezu sa Triumph motociklima. Godine 1965, Elvis je kupio Triumph motocikle za svoje najbliže prijatelje, poznate kao "Memfis Mafija". U 2023. godini, Triumph i Elvis Presley Enterprises su naručili custom Bonneville T120 motocikl kako bi prikupili novac za dobrotvornu organizaciju The Elvis Presley Charitable Foundation.

 

Saradnje Triumph-a svedoče o njegovoj posvećenosti inovacijama, zanatskom umeću i pomeranju granica. Sa svakim partnerstvom, Triumph nastavlja da oblikuje industriju motocikala i stvara proizvode koji odražavaju duh avanture i individualnosti.