Skip to main content

VAŠA PITANJA I ODGOVORI TIGER SPORT 660

Triumph Tiger Sport 660
Motorcycles Triumph Motorcycles 12th mar 2022

 

Stvarna pitanja vozača na koja Triumph odgovara direktno - sve što ste želeli da znate o novom Tiger Sport 660. Prvi izbor, sa trostrukim performansama, neverovatnom udobnošću, sposobnošću i svestranošću, i najnižim troškom vlasništva u kategoriji. 




DA LI TIGER SPORT 660 IMA KLASIČNI TRIUMPH 3-CILINDARSKI MOTOR?

Da, što ga čini jedinstvenim i daje mu pravu prednost u odnosu na motocikle sa dva cilindra, gde ima vrhunsku, vodeću snagu u klasi i isporučuje izutetnu snagu u čitavom opsegu obrtaja.  


DA LI JE POGODAN ZA MANJE VOZAČE?

Motocikl ima zaista pristupačnu visinu sedišta od 835 mm u kombinaciji sa malom širinom, što pruža odličan položaj sedenja.


DA LI JE SEDIŠTE PODESIVO PO VISINI?

Dostupna je opcija dodatnog sedišta koja smanjuje visinu sedišta za 25 mm na 810 mm.


KOJE SU GLAVNE RAZLIKE I SLIČNOSTI IZMEĐU MODELA TIGER SPORT 660 I TRIDENT 660?

Motocikli dele istu platformu sa trocilindarskim motorom i vodeće režime vožnje i tehnologije u klasi, ali su konfiguracija šasije i ergonomija na modelu Tiger Sport 660 dizajnirani za veću udobnost u dvoje i mogućnost velike udaljenosti. To uključuje opušteniji i uspravniji položaj za vožnju, duže vešanje za putovanja, ekran podesiv jednom rukom, duže sedište sa više udobnosti i potpuno integrisane opcije za prtljag i gornju kutiju.


DA LI JE POGODAN ZA NOVE VOZAČE I DA LI MOŽE BITI A2 OGRANIČEN?

Apsolutno, novi Tiger Sport 660 je u potpunosti kompatibilan sa A2 kada je opremljen dodatnim kompletom za ograničavanje. Vaš prodavac može ukinuti ograničenje ma motociklu kada položite test. 


KOLIKI JE KAPACITET REZERVOARA GORIVA I KOLIKI DOMET DOBIJETE SA PUNIM REZERVOAROM?

Imamo rezervoar za gorivo od 17 litara koji pruža veliki domet vožnje od preko 230 milja ili 380 km sa punim rezervoarom, na osnovu prosečne potrošnje goriva. 


DA LI JE MOTOCIKL SPOSOBAN ZA LAGANE OFF-ROAD VOŽNJE?

Kao Tiger Sport, novi 660 je 100% fokusiran na put, a dizajniran je da bude odličan za sve vožnje - od odlaska na posao do putovanja. 


DA LI JE UDOBAN ZA SUVOZAČA?

Da, motocikl je posebno razvijen za udobnost u dvoje, što uključuje duži zadnji okvir za smeštaj većeg sedišta.


KOLIKI JE KAPACITET GORNJE KUTIJE I PRTLJAGA?

Koferi imaju kombinovani kapacitet od 57 litara, sa mogućnošću smeštaja integralne kacige u svaki. Gornja kutija ima kapacitet od 47 litara i dizajnirana je da u nju stanu dve integralne kacige. 

 

TIGER SPORT 660

Prvi izbor, sa trostrukim performansama, neverovatnom udobnošću, sposobnošću i svestranošću, i najnižim troškom vlasništva u kategoriji.

Već Od 9.390,00 €

Tiger Sport 660 in Lucerne Blue and Sapphire Black