Skip to main content

RAZLOZI ZA VOŽNJU

1. UZBUDLJIVE PERFORMANSE TROCILINDRIČNOG AGREGATA

Središnji element snage, agilnosti i uzbudljive performanse Trident-a 660 je njegov agregat zapremine 660cc; Triumph trocilindrični agregat koji pruža savršenu ravnotežu snažnog obrtnog momenta (koji je prisutan od samog početka pa sve do kraja raspona) koji doseže vrhunac od 64 Nm pri 6.250 o/min i uzbudljive snage u visokim obrtajima koja dostiže vrhunac od 81 KS pri 10.250 o/min.

Što se tiče kvaliteta vožnje, Trident 660 pruža osećaj lakoće. Njegov glatki šesterostupanjski mjenjač optimizovan je za zabavnu i praktičnu vožnju, dok slip and assist kvačilo pruža lagani rad kvačila koji smanjuje umor vozača, omogućujući vam da još duže uživate u vožnji ovog izvanrednog motocikla.

 

2. VODEĆI U KATEGORIJI TEHNOLOGIJA I STANDARD

Višefunkcijski instrumenti Tridenta 660 sa TFT ekranom u boji pružaju sve ključne informacije u kompaktnom i neprekidnom dizajnu za jednostavnu interakciju tokom vožnje.

Ekran je posebno dizajniran za opcionalni connectivity sistem koji omogućava navigaciju korak po korak, kontrolu GoPro kamere, te interakciju s telefonom i muzikom preko komandi na upravljaču - sve jasno prikazano na TFT ekranu.

Trident 660 ima najnapredniju elektroniku za vozače u svojoj kategoriji, uključujući riding mode-ove za put (Road) i kišu (Rain), koji prilagođavaju mapiranje gasa i kontrole proklizavanja za maksimalnu kontrolu vozača (kišni način pruža blaže mapiranje za poboljšanu sigurnost), ride-by-wire elektronski upravljač za precizno i brzo reagovanje papučice gasa, isključivu kontrolu proklizavanja koja upravlja snagom i obrtnim momentom kada je proklizavanje kompromitovano, te najnovije generacije ABS sistema za dodatnu sigurnost vozača.

Puna LED rasveta pruža bolje performanse za maksimalnu sigurnost vozača. Karoserija je savršeno uklopljena sa svetlima, dok su žmigavci izrađeni u modernom stilu sa LED tehnologijom za bolju vidljivost i atraktivan izgled. Slim LED pokazivači koji se automatski isključuju doprinose visokom nivou praktičnosti za vozača Trident-a 660 (mogućia lokalna zakonska ograničenja).

 

 

3. AGILNA, SPORTSKA I POUZDANA VOŽNJA

Budući da je Triumph motocikl, Trident pruža vozaču samopouzdanje, lako upravljanje s izuzetno pouzdanim rukovanjem, uzbudljivom izvedbom i fantastičnom pouzdanošću. Zahvaljujući laganom upravljaču, dobijate siguran motocikl sa kojim je lako manevrisati, okretan i zabavan za vožnju. Visoko-specijalizirano vešanje i kočnice savršeno se kombinuju s laganim 17-inčnim sportskim aluminijskim točkovima, za maksimalnu agilnost.

Čim sednete na ovaj motocikl, primetićete opuštenu ergonomiju vožnje, jer je sve na Tridentu 660 dizajnirano za vašu savršenu svakodnevnu vožnju. Udobno i praktično dvostruko sedište ima dostupnu visinu sedišta od 805 mm, dok uski ram motocikla podstiče samopouzdanu poziciju za zaustavljanje sa lako dostupnim fuzasterima, a ručka za kočenje s podesivom širinom pruža dodatnu udobnost tokom dužih vožnji.

Superiorna kombinacija vešanja, pneumatika i kočnica na Tridentu 660 pruža udobnu i sigurnu vožnju, uključujući:

Visokospecifikovani, Showa, sistem vešanja (crne obrnute prednje viljuške sa hodom od 120 mm i podesivo monoshock zadnje vešanje sa 133,5 mm hodom).

Michelin „Road 5“ pneumatici dolaze kao standard, donoseći sigurnost kako u suvim tako i u mokrim uslovima.

Odlična snaga kočenja dolazi od Nissin kočionog sistema sa dvoslojnim prednjim čeljustima prečnika 310 mm i single zadnjim čeljustima i diskom.

 

Triumph Trident 660

4. IZUZETNA VREDNOST

Visok nivo standardne tehnologije, visokospecijalizovano oslanjanje, kočnice i gume, samopouzdana vožnja koja pruža osećaj sigurnosti, uzbudljive performanse trocilindričnog agregata, jedinstveni dizajn i veoma konkurentna cena čine Triumph Trident 660 savršenim izborom među srednjim motociklima - i savršenim ulaznim modelom u svet Triumph motocikala.

Vodeći u klasi, interval servisa od 10.000 milja (ili 12 meseci) takođe doprinosi izuzetno niskim troškovima vlasništva.

5. PREPOZNATLJIV STIL

Uključujući dizajnerski DNK kompanije Triumph sa čistim dinamičkim linijama, ovo je zaista zadivljujući motocikl sa prepoznatljivim sportskim i mišićavim stavom i karakterom. Trident 660 je dostupan u četiri različite šeme boja: Crystal White ili Sapphire Black, obe sa kontrastnim nalepnicama, ili opcije u dve boje kao što su Matt Jet Black i Matt Silver Ice ili Silver Ice i Diablo Red.

Motor je stilizovan sa karakteristikama koje ističu izgled Triumph Trident 660, uključujući rezervoar za gorivo zapremine 14 litara sa izrezima za kolena, petokrakim crnim točkovima livenim od lagane aluminijumske legure i minimalističkim zadnjim delom sa nosačem tablice montiranim na viljušku zadnjeg točka i zadnjim pokazivačima pravca. Kontrastno obojene pokrivke radijatora, viljuške i zaštitnici za pete, kao i zaštitnici viljuške u boji karoserije, konusni aluminijumski upravljač i retrovizori u obliku suze, doprinose izuzetnom nivou završne obrade na ovom motoru.

Premijum Triumph brendiranje dodaje izvanredne završne detalje. Aluminijumska Trident 660 oznaka sa dijamantski obrađenim detaljima slova upotpunjuje se mašinski obrađenom Triumph oznakom na poklopcu rezervoara za gorivo, Triumph oznakom na prednjem svetlu i zadnjem svetlu, Triumph brendiranom stezaljkom na upravljaču i Triumph brendingom na TFT instrument tabli motocikla. (Mogu se primenjivati tržišna ograničenja).

6. ORIGINALNI DODACI

Možete personalizovati svoj Trident 660 izborom iz celog niza originalnih Triumph dodataka, razvijenih zajedno sa samim motociklom i podvrgnutih istim rigoroznim procesima testiranja i kvaliteta. Sa preko 45 opcija na raspolaganju, uključujući Trident 660 prtljag, My Triumph Connectivity System (za navigaciju, kontrolu GoPro kamere, upravljanje telefonom i reprodukciju muzike) i dodatke koji pružaju još više udobnosti, zaštite i stila, možete unaprediti svoj Trident 660 na mnogo načina.

Triumph Trident 660 može biti opremljen opcionalnim kompletnim setom za konverziju za A2 vozačku dozvolu koji ograničava performanse motocikla na nivoe pogodne za vozače sa A2 dozvolom. Ovo uključuje APS ručicu gasa specifičnu za A2 dozvolu i jedinstvenu podešenu mapu motora koja ograničava maksimalnu snagu na 47,8 KS (35 kW) pri 8750 o/min i maksimalni obrtni moment na 59 Nm pri 5250 o/min. Triumph ovlašćeni servis može ukloniti ograničenja i vratiti motocikl na punu snagu.

Triumph originalni dodaci dolaze sa dvogodišnjom garancijom, neograničenom kilometražom, kao standardnom.

KONFIGURIŠITE SVOJ TRIDENT 660

Izaberite sve - Sportski, elegantan, uzbudljiv i okretan, sa konkurentnom cenom, Trident 660 nudi sve - vaša trocilindrična pogodnost vas čeka.

Već Od 8.390,00 €