Skip to main content
Triumph Trident 660 Grab Handles)

TRIDENT DODATCI

UČINITE GA VAŠIM

Personalizacija je jednostavna s Trident-om 660. Bilo da tražite poboljšani stil, veću udobnost, više tehnologije, sigurnosti ili lični dodir, uvereni smo da ćete pronaći originalne Triumph dodatke koji će vam pomoći. Izgrađeno od strane vozača, za vozače, svi dodaci su testirani u stvarnim uslovima kako bi izdržali uslove sa kojima ćete se suočiti i dolaze s dvogodišnjom garancijom bez ograničenja kilometraže kako biste osigurali da vozite sigurno.

Bilo da prelazite kilometre sa prijateljima, uživate u slikovitoj vožnji ili olakšavate svoj put do posla, dostupna je velika kolekcija originalnih Triumph dodataka koja se može ugraditi kod vašeg Triumph dilera, dopustite da vaš Trident bude vaš.

EVO NEKI OD NAŠIH FAVORITA

POBOLJŠAN STIL - DODATCI

Možete dodati udobnost i stil uz pomoć pskanog vetrobrana. Dizajniran kako bi smanjio umor od vetra, spreman je da ugladi linije vašeg Tridenta. Bočna tabla u istoj boji, bez vidljivih fiksnih elemenata i spoljna tekstura u crnoj boji će doneti besprekoran izgled uz dodatnu zaštitu od vetra.

Unapredite svoj pogled unazad sa mašinski obrađenim ogledalima na krajevima šipki. Njihov lakši aluminijumski crni anodizirani završetak, sa CNC profilom sečenja u kontrastu, će unaprediti linije Tridenta. Dodajte aluminijumski donji panel da biste dobili štitnike za isduvni kolektor u obliku toplotnih štitnika, što će pružiti još čistije linije i bolju zaštitu od toplote.

Sa preciznošću dizajna, ovi delovi dopunjuju dizajn fara i minimalističke linije, poboljšavajući ukupan stav dok čuvaju čist izgled Trident-a. Lasersko urezivanje brenda daje završni dodir da biste se ponosno isticali.

Dodaci za stil, minimalistički i spremni za upotrebu.

 • Vizir u boji
 • Klasicni retrovizori na krajevima ručki
 • Alumnijumski poklopac katalizatora

 

ZAŠTITA KADA VAM JE POTREBNA - BEZBRIŽNOST

Dizajnirane posebno za linije Tridenta, zaštita ne mora ugroziti stil. Dodajte zaštitu koja vam je potrebna kako biste se bezbrižno vozili svaki put. Zaštita okvira, zaštita prednjeg točka, set zaštite motora i podmetač za rezervoar. Svi sa urezanim Triumph logotipom, doprinoseći jedinstvenom stilu Tridena, zaštita će činiti vašu vožnju bezbrižnom.

 • Zaštita rama
 • Štitnici za prednju osovinu
 • Zaštita agregata
 • Zaštitna nalepnica za rezervoar

INTWGRISANA TEHNOLOGIJA - TFT EKRAN POVEZIVANJE

Moderna tehnologija ide ruku pod ruku sa Triumph motociklima. Triumph connectivity modul omogućava integrisanu upotrebu pametnih telefona. Koristite navigaciju korak po korak s telefona i obaveštenja preusmerena kroz pametno dizajniran TFT ekran instrumenta. Sigurno komunicirajte putem poziva i puštajte muziku koju želite na preglednom i jasnom ekranu, kojim se upravlja putem prekidača. 

Snimanje avanture nikada nije bilo lakše nego sada. Triumph se udružio s GoPro, liderom u avanturama. Pomoću dodatka za ugradnju možete povezati svoj GoPro i kontrolisati ga jednostavno, zadržavajući svoju koncentraciju na putu dok snimate avanture za kasnije.

Nema više mučenja, potpuna integracija za funkcije koje vam trebaju, kad vam trebaju. Dodajte USB punjač kako biste osigurali da vaša tehnologija nikada ne ostaje bez baterije kad vam zatreba. USB priključak za punjenje može se diskretno instalirati ispod sedišta za maksimalnu praktičnost punjenja dok ste u pokretu.

 • Connectivity modul
 • USB punjač

 

EXTRA TECH - DODATNA BEZBRIŽNOST 

Sa svim LED svetlima, pojačajte prisutnost na putu pomoću LED pokazivača koji se pomiču. Dizajnirani za usmereno osvjetljavanje, dokazano su učinkovitiji za druge korisnike u prometu. Sedam visokoenergetskih LED-ova smeštenih u kućištu od livenog aluminijuma sa sjajnom crnom završnom obradom i oblikovanim logotipom Triumph doneće dodir stila i sigurnosti.

Umor u toku vožnje od kvačila, sada može biti otklonjen zahvaljujući shift assistu. Ova tehnologija "plug and play" omogućava promene brzina bez korištenja kvačila. Idealno za gradske sredine ili duže vožnje, olakšavajući vožnju.

Dodatna sigurnost može se instalirati sa odobrenim Thatcham Triumph Track +. S dodatkom za ispitivanje baterije i antene te senzorima za pokret i protiv provala, znaćete da je vaš Trident siguran uz korištenje A-GPS, GLONASS i 4G roaming SIM kartice kako biste bili ažurirani. Ako bilo ko pokuša da dira vaš motocikl, 24/7 nadzor će osigurati da budete prvi koji će saznati. (Ograničenja tržišta se primenjuju)

Vaša sigurnost i sigurnost vašeg motocikla su u prvom planu ovih oficijalnih Triumph dodataka. Sve je za vožnju.

 • Shift Assist
 • Track +

Dodajte još stila, zaštite, udobnosti i sigurnosti da odražavaju vaš lični izgled i potrebe za vožnjom. Svi dodatci su dostupni za instaliranje kod vašeg Triumph dilera. 

AGILAN, SPORTSKI I INSPIRISAN POUZDANOŠĆU JE SAMO POČETAK ZA TRIDENT-A 660

 

TRIDENT 660

Izaberite sve - Sportski, elegantan, uzbudljiv i okretan, sa konkurentnom cenom, Trident 660 nudi sve - vaša trocilindrična pogodnost vas čeka.

Već Od 8.390,00 €

Triumph Trident 660 Right Side CGI in Silver Ice and Diablo Red